Equip professional

 

L’equip està format per professionals de la psicologia col·legiats amb una llarga trajectòria i experiència dins de l’àmbit de la Teràpia en Psicologia Clínica i la Psicoteràpia. Els professionals es caracteritzen per una qualitat humana i professional que permeten una atenció personalitzada des de l’ètica i el rigor per tal de garantir la privacitat de les persones.

Comptem amb una àmplia xarxa de professionals que col·laboren amb el nostre centre, de l’entorn de la salut, entorn educatiu-social, dret civil (tal com psiquiatres, treballadors socials, mediadors, advocats, centres d’orientació i inserció sociolaboral,…)

Sandra Ginés Castellet

    Fundadora i Directora

Exerceixo com a psicòloga des de fa més de 20 anys i ara gestiono el centre Abpsi Atenció Psicològica que té un equip de professional que permet un ampli ventall de possibilitats d’atenció a la persona. 

L’inici de l’interès per aquesta professió neix de jove, les meves inquietuds responien a una necessitat d’entendre el patiment de l’ésser humà i a buscar formes d’ajudar i fer la vida més lleugera. El que més em cridava l’atenció era la d’entendre el procés psicològic del patiment i les diferents maneres d’afrontar-lo.

Actualment aquesta curiositat manté la il·lusió de seguir investigant i treballant en el camp de la psicologia i poder acompanyar de forma activa (a través d’una relació interpersonal dins del context terapèutic) a les persones en el seu patiment, escoltant-la, entenent-la, ajudant-la a trobar els recursos necessaris per a gaudir d’un major benestar i una millor qualitat de vida, a través de l’espai en les sessions de teràpia.

La meva formació inicial respon al marc teòric Cognitiu-Conductual, i la meva posterior formació i experiència s’inscriu dins d’ altres marcs teòrics com a resultat de la recerca de noves perspectives que complementin la formació inicial. Actualment la meva formació es centra més en el Cognitivisme de 3ª Generació i el Psicoanàlisi Relacional.

   

 

Resum Curricular

  • Llicenciada en Psicologia amb l’especialitat clínica a l’Universitat Autònoma de Barcelona, Col·legiada al Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya número 9.628.

  • Psicòloga acreditada com a Psicòloga General Sanitària pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. 

  • Psicòloga Especialista en Psicoteràpia acreditada en European Federation of Psychologists Associations (EFPA).

  • Postgrau en Psicodiagnòstic, Psicopatologia Clínica, Tractament Cognitiu- Conductual (infanto-juvenil i adults) a la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona.

  • Formació continuada en  Cognitivisme de 3ª Generació, Psicoanàlisi Relacional i Psicoteràpia Relacional.

Activitat professional

  • Cofundadora i codirectora de Ades Gabinet Psicològic (1997-1999) i fundadora i directora de Abpsi Atenció Psicològica (1999 fins l’actualitat). Als dos centre he exercit com a psicòloga clínica i psicoterapeuta infanto-juvenil i adults, de grup i parella.

  • Responsable del departament de psicologia al centre psicopedagògic El sol Blau, (2000-2003)

  • Psicòloga al centre Insercoop, centre educatiu d’orientació sociolaboral amb persones en risc d’ exclusió social (2002-2007).

  • Formadora a diferents col.lectius a través d’activitats de prevenció i promoció de la salut.