Som un centre, de caràcter privat, dedicat a donar ORIENTACIÓ I ASSISTÈNCIA PSICOLÒGICA a aquelles persones que es troben amb dificultats emocionals i/o psicològiques que no li permeten, o limiten, poder gaudir d’un BENESTAR EMOCIONAL òptim i una millor QUALITAT DE VIDA.

 

 

ÀREES D'INTERVENCIÓ

 

  Psicologia Clínica per adults i infanto-juvenil

Destinada a identificar i tractar la simptomatologia derivada de quadres clínics com, per exemple, una depressió o un trastorn d’ansietat.

Centrem el treball a aconseguir que el malestar ocasionat per aquesta simptomatologia remeti alhora que ajudar a la persona a entendre l’origen que la causa.

Per altra banda és també un objectiu important que la persona aprengui i/o construeixi els seus propis recursos per tal de garantir-se una vida saludable. 

 Psicoteràpia orientada a la millora de la qualitat de vida i benestar personal

Des d’un enfoc holístic e integrador, es centra el treball amb persones que volen millorar la coneixença d’ells/elles mateixos/es, descobrir noves formes d’entendre’s, connectar millor amb els seus estats emocionals, tenir més consciència de sí mateixos/es i la seva personalitat, establir vincles emocionals saludables, aprendre a viure la seva pròpia vida des d’un lloc intern de calma i seguretat.

Descobrir i construir nous recursos per una millora en la adaptabilitat als canvis de la vida 

 Teràpia especialitzada en Infanto-Juvenil

Atenció especialitzada per a nens i adolescents en la que es realitza un estudi psicodiagnòstic previ que consisteix en una avaluació global de diferents aspectes: Exploració de les capacitats intel·lectuals (descobrir fortaleses, àrees amb dificultats, aspectes a estimular.), grau d’atenció ( valorant l’atenció a mitjà i llarg plaç, funcions executives, organització etc. ), la personalitat( doncs sens dubte afectarà en el seu comportament o vivència del problema), l’estat emocional ( a fi de conèixer si existeix simptomatologia ansiosa, depressiva, obsessiva etc.) i valoració externa de la gent que l’envolta ( observacions dels pares o mestres).

I en una avaluació específica en cas de sospita de problemes de dificultats en l’esfera del llenguatge, de lecto-escriptura (dislèxia), problemes d’atenció. Disposem de test específics per avaluar la presència i gravetat de la problemàtica.

El treball es centra en donar resposta a cada cas en particular atenent a l'infant de forma individual i fent partícips als pares segons les necessitats de l'infant i la família.

 Teràpia de parella i la sexologia  

        Teràpia de parella 

Parelles que es troben en un moment de desencontre, distànciament i insatisfacció.

Es valoren els diferents aspectes que poden estar afectant negativament la relació amb la finalitat d’ajudar a la parella a entendre el motiu de les seves dificultats i reestablir el nivell de confiança. Amb aquest objectiu es realitzen les sessions conjuntes i/o individuals segons cada cas.

Es facilita un espai on poder establir nous ponts de comunicació per tal d’aprendre a resoldre problemes com: falta de comunicació, dificultat en la convivència, distànciament en la parella, problemes amb la família extensa, infidelitats. 

        Sexologia

Dins de la vida de parella i la pròpia individual els problemes sexuals poden ser font de gran malestar.  

L’objectiu de la teràpia consisteix en treballar els factors emocionals, les creences i conductes errònies, les habilitats de comunicació, el coneixement del propi cos i les eines necessàries en cada cas.

Es tracten disfuncions sexuals com: Vaginisme, Dispareunia, Disfunción eréctil, ejaculació precoç, ejaculació retardada, ejaculació retrògrada, anorgàsmia, manca o pèrdua de desig sexual, aversió al sexe

Aromateràpia

Teràpia centrada en el treball d’olis essencials com a complement de la teràpia psicològica. Considerada per l’OMS com a medicina tradicional